Nieuws

07/06/2012 |
Nieuwe mailserver

Wij hebben vandaag een nieuwe mailserver in gebruik genomen. De migratie is zonder downtime en problemen verlopen.

Tevens maken we tegenwoordig gebruik van de spamfilter diensten van SpamExperts. Hiermee hopen we de overlast van spam nog verder te verlagen.

Er is een nieuw SSL certificaat geÔnstalleerd op de server, dus het is mogelijk dat u een SSL certificaat foutmelding of waarschuwing ontvangt. U kunt deze waarschuwing negeren mits de hostname mail.visualweb.nl is.

Mocht u vragen hebben over onze nieuwe mailserver, spamfilter of andere zaken, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

24/12/2011 |
Nieuwe webmail & fijne feestdagen

Om het jaar mooi af te sluiten hebben wij een nieuw webmailpakket in gebruik genomen. Het webmailpakket atmail werkt beter en sneller dan de oude webmailpakketten die we gebruikten. U kunt inloggen op uw webmail via de bekende manier, via http://webmail.visualweb.nl of http://webmail.uwdomein.nl.

Wij wensen u fijne feestdagen en een heel voorspoedig 2012!

11/05/2011 |
Wij gaan verhuizen

Vanaf maandag 16 mei zijn wij gevestigd op een nieuw adres. We verhuizen naar een leuke nieuwe plek, dicht bij het Leidseplein en Vondelpark in Amsterdam. Ons nieuwe adres is vanaf 16 mei:

Tesselschadestraat 15
1054 ET Amsterdam

Vanwege de verhuizing zijn wij op vrijdag 13 mei minder goed bereikbaar.


Grotere kaart weergeven

07/01/2011 |
Nieuwe dienst: Facebook applicatie ontwikkeling

Vanaf heden kunnen wij ook Facebook applicaties voor u ontwikkelen.

Met deze nieuwe dienst springen wij in op de groeiende vraag om (potentiŽle) consumenten c.q. klanten ook via social media te bereiken. Samen met u kunnen wij een plan opstellen om uw product of dienst (weer) onder de aandacht te brengen van nieuwe of bestaande consumenten en klanten.

Een voorbeeld van een Facebook applicatie waar u aan kunt denken is onze Domeinnaam vrij? Facebook applicatie. Hiermee is het voor Facebook-gebruikers eenvoudig om domeinnamen te controleren en wordt het makkelijk gemaakt daarna de domeinnaam te bestellen.

28/12/2010 |
De beste wensen voor 2011

Wij wensen onze klanten, gebruikers van onze diensten en bezoekers van onze website een succesvol, voorspoedig, maar bovenal een gelukkig 2011.

Het VisualWeb-team